Uutiset

Syyskokouksessa valittiin uusi hallitus

4.12.2017

Espoon Meripelastajien sääntömääräinen syyskokous pidettiin 28.11.2017 ja siellä valittiin yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus kaudelle 2018 sekä palkittiin ansioituneita meripelastajia.

Puheenjohtajana kaudelle 2018 jatkaa Jussi Vuorela. Hallituksessa erovuorossa olivat Jukka Palkonen ja Antti Tiitola, joita yhdistys haluaa kiittää panoksestaan yhdistyksen hyväksi. Erovuoroisten tilalle hallitukseen nousivat varajäsenen roolista Pekka Mölsä sekä Harri Sane ja varajäseniksi Senni Jokinen ja Jani Jokinen.

Syyskokouksessa palkittiin myös ansioituneita meripelastajia seuraavasti:

Vuoden Meripelastaja: Pekka Yrttiaho

Vuoden junnu: Sara Ruohonen, Ida Mannonen ja Elias Salmi

Kaverimalja: Freddy Seemer

Vuoden tulokas: Jari Tuovinen

Vuoden Meripelastaja Pekka on kalustovastaavana pitänyt Espoon Meripelastajien aluksista erittäin hyvää huolta ja parantanut huoltoprosesseja merkittävästi. Vuoden Junnut Sara, Ida ja Elias toivat Espooseen nuorison meripelastustaitokilpailuista historiallisen ensimmäisen sijan. Freddy ansaitsi Kaverimaljan, koska oli kauden aikana aina valmis lähtemään täyttämään minimiehistön tarvittaessa sekä lähti mukaan lähes kaikille kotihälytystehtäville kauden 2017 aikana. Jari Tuovinen osoitti olevansa Vuoden Tulokas -palkinnon arvoinen tasaisella aktiivisuudella meripäivien lisäksi myös huoltotöissä.

Yhdistys onnittelee uutta hallitusta sekä myös kaikki palkittuja! Kiitos vuodesta 2017 ja kaikkea hyvää kaudelle 2018.

Subscribe to Uutiset
Tekninen toteutus: W3 Group