Hätämerkinantoharjoitukset

Espoon Meripelastajat järjestää hätämerkinantoharjoitukset Espoon Haukilahdessa (Mellstenintie 6) sunnuntaina 25.2.2018 klo 10.00–16.00. Tilaisuudessa veneilijät voivat luvallisesti ja turvallisesti harjoitella hätämerkinantovälineiden käyttöä. Harjoituksessa käytettävät välineet ovat punaiset laskuvarjoraketit (ns. hätäraketit), punaiset käsisoihdut (hätäsoihtu) ja oranssit savut.

Harjoituksessa yli 18-vuotiaat veneilijät voivat ampua luvallisesti ja turvallisesti omia hätämerkinantovälineitään. Kaikissa käytettävissä hätämerkinantovälineissä tulee olla valmistusleima 3/2011 tai myöhäisempi. Ennen harjoitusta välineet tarkistetaan ja ampujille annetaan henkilökohtainen opastus niiden oikeanlaiseen käyttöön. Paikalle voi myös tuoda ilmaiseksi vanhentuneita tai muuten käyttöön kelpaamattomia pyroteknisiä hätämerkinantovälineitä niiden asianmukaista hävittämistä varten.

Harjoitus on Espoon Meripelastajien ja Helsingin Meripelastusyhdistyksen jäsenille sekä muiden Suomen Meripelastusseuran jäsenyhdistysten henkilöjäsenille ilmainen. Osallistuminen vaatii Suomen Meripelastuksen jäsenyhdistyksen jäsenyyden, joka maksaa 35 euroa. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu tapahtumaan 23.2. mennessä.

Lisätietoja tapahtumasta voi tiedustella sähköpostitse (espoonmeripelastajat (ät) gmail.com).

Tekninen toteutus: W3 Group